Borås Hockey
The moment you live for

Bakgrund

Borås Hockey önskade att vi skapade en engagerande film där känsla, motivation och gemenskap stod i fokus när vi fick uppdraget.

Utmaning

För att locka besökare till Borås Hockey räcker det inte för spelarna att leverera på hockeyplan. Det behövs mer. Det gällde att skapa en känsla kring gemenskap och laganda som lockar nya och gamla besökare att vara med på matcherna. Klubben önskade inte heller en traditionell film när spelarna åker in på hockeyrinken. De ville skapa känsla och engagemang.

Lösning

Att vara en del av Borås Hockey är att vara en del av ett lag. En känsla av gemenskap och delaktighet. Därför tog vi fram konceptet “The moments you live for”. Vi ville få fram en nära och genuin bild av klubben som motiverar spelare, publik och engagemang. För att få fram en motiverande och inspirerande hockey-miljö arbetade vi mycket med ljussättning för att få fram den perfekta miljön som representerar filmens budskap. För att skapa ytterligare känsla framställdes en voiceover med spelarnas egna ord om deras motivation. Med hjälp av ljussättning, rök och en stark voiceover framställdes en effektfull och inspirerande film som taggar igång spelare och publik inför varje match.

 

Läs mer om Borås Hockey på laget.se/borashockey 

sv_SESvenska