Textile Fashion Center
Designing the future in Borås

Bakgrund

Textile Fashion Center, mittpunkten för innovation, utbildning och utveckling. En plats där människor möts och inspireras. Genom att ha skapat en stark mötesplats för både utbildning, innovation och näringsliv har centret blivit Borås mittpunkt.

Utmaning

Textile Fashion Center har under de senaste åren växt både internt och externt med många nya uppdrag och utmaningar. Ett behov av att koppla samman alla delar av centret och skapa en känsla av gemenskap ledde till utvecklandet av denna film. Utmaningen var att täcka alla delar av husets verksamheter i en och samma film med en produktionstid på en vecka. Framtid, innovation och textil var huvudorden när filmen framställdes.

Lösning

Genom en högkvalitativ film som representerar både skola, näringsliv och innovation lyckades vi tillsammans med konsultföretaget Sansibar att fånga känslan av centret. Intervjuer, voiceovers samt filmklipp från alla delar av centret gjorde så att filmen representerade verksamheten och skapade en bredare gemenskap mellan aktörerna.

sv_SESvenska