Upzone
Vart börjar ditt äventyr?

Bakgrund

Upzone är en unik upplevelse där besökare får testa på höghöjdsbanor, zipline, combat archery tag eller mobile escape games. Med en verksamhet uppe bland trädtopparna i Luleå, Åhus, Ängelholm och Borås är möjligheterna många.

Utmaning

Under de senaste åren har UpZone tagit fast mark i Borås och i andra delar av Sverige men kände behovet av att svinga sig vidare för att hitta nya besökare som ville testa på deras aktiviteter. Denna reklamfilm har som syfte att visa alla möjligheter med UpZone och ge en härlig känsla. För att täcka hela UpZones verksamhet fick vi åka land och rike runt för att finna guldkornen som gör UpZone till det som det är – en fantastiska mötesplats för alla åldrar.

Lösning

Genom att bygga upp konceptet “Vart börjar ditt äventyr?” tillsammans med UpZone framställdes både en ny slogan och en reklamfilm. Med fokus på skratt, utmaning och natur skapades en reklamfilm för att användas på både hemsida, sociala medier och i kampanjer. Är ditt företag också i behov av en sving ut på marknaden för att växa ert varumärke? Kontakta oss här.

sv_SESvenska