Johfors

Årstidsskifte och en ny hemsida är helt enkelt en bra start på hösten. Välkommen hit till oss på Johfors Productions. För att du ska förstå lite mer om vilka vi är och vad vi gör, släpper vi in dig här, till vår värld. Med ett kontor baserat i den lilla regnstaden Borås, driver vi produktionsbolaget Johfors Productions. Ända sedan 2013 har vi varit i full gång med filmning och fotografering och i september fyller vi redan 10 år! Otroligt hur tiden flyger iväg och vilken resa det har varit. Tillsammans med kunder har vi fått möjligheten att ta oss till så häftiga platser, träffa människor, fått kontakter och skapat sjukt- sjukt- mycket innehåll.

På vår nyhetssida kommer vi att publicera inlägg om allt vi stöter på i vår vardag. Marknadsföring, 3D, AI, sociala medier, tips, filmning, fotografering och andra spännande uppdrag. Vi vill dela med oss om vår erfarenhet av hur det är att driva en byrå framåt i en ständigt digitalisering och utvecklande värld.

Sväng gärna in på en kaffe för att kolla hur vi har det! Om du inte har vägarna förbi, så är vi bara ett samtal bort. Kul!