Marknadsföring

Marknadsföring har en stor och bred roll i dagens digitala värld. Utefter ditt behov inom marknadsföring skräddarsyr vi ett paket anpassat just till dig.

Vi hjälper dig att skapa en bra närvaro på sociala medier och maximerar din exponering online. Önskas det så hjälper vi gärna till att förvaltar dina kanaler och lägger upp en strategi, underhåller och givetvis – skapar innehåll. Intressant, engagerande och relevant innehåll anpassat till marknadsföring och de olika sociala kanalerna. 

För att maximera exponeringen erbjuder vi även hjälp med SEO och betalda annonser för marknadsföring. Målsättningen är att skapa en stark och konsekvent varumärkesidentitet som engagerar din målgrupp och ökar din synlighet online. Du kan koppla av och fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om dina marknadsföringstjänster. 

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring – så här går det till

Med digital marknadsföring börjar vår process med att vi tillsammans sätter oss ner och diskuterar dina önskemål och krav. Utefter din vision lägger vi upp en skräddarsydd plan just för dig.

Vi går igenom målgrupp, behov och vision med marknadsföringen. Sedan kommer vi fram till en bra strategi och tidsplan.

  • Analys och strategiarbete
  • Upplägg
  • Koncept
  • Skapa innehåll
  • Publicering av underhåll
  • Uppföljning och analys

Sociala Medier

Med vår Sociala Medier-tjänst tar vi hand om er närvaro på olika plattformar och erbjuder en professionell förvaltning av era sociala medie-konton. Tillsammans går vi igenom era behov och skapar en plan utefter det. Vi strävar efter att skapa en stark och engagerande närvaro som hjälper er att nå era mål.

Digital marknadsföring på sociala medier
Digital marknadsföring på sociala medier
Sökmotorsoptimering

Sökmotoroptimering (SEO)

Vår sökmotoroptimeringstjänst hjälper dig att driva relevant trafik från sociala media. Tillsammans hittar vi de mest relevanta sökorden för att uppnå just era mål, skapar och implementerar en åtgärdsplan utifrån dessa och analyserar resultatet. 

SEO

Annonsering

Vi kan hjälpa dig med både Google ads och annonsering på sociala medier som Facebook, Instagram, och Linkedin. Oavsett om du vill stärka ditt varumärke, öka försäljningen, få fler förfrågningar eller uppnå något annat mål så hjälper vi dig att hitta rätt lösning och hantera annonseringen.

Annonsering
Annonsering

   Kontakt