våra tjänster

Genom att lyssna till dina behov och kanske din egen idé hjälper vi dig att tydliggöra ditt varumärke eller dina produkter genom våra tjänster filmproduktion, fotoproduktion och exponering. 

Med vår erfarenhet och breda kompetens inom filmproduktion, fotoproduktion och marknadsföring berättar vi din historia som sedan leder till ökad lönsamhet och större digital närvaro med dina kunder.

Så, vad kan vi göra för dig?

filmproduktion

I den värld vi idag lever i växer behovet och efterfrågan av film i snabb fart. Film handlar inte bara som film som visas på bioduken. Vi ska inte underskatta en riktigt bra reklamfilm som i en genomtänk kampanj faktiskt kan öka din försäljning. Vi gör reklamfilmer, informationsfilm, företagsfilm och massa mer.

Inom processen i vårt huvudområde filmproduktion ingår allt ifrån brainstorming till manus, location-scouting till klippning och redigering. Vi vill att du ska uppleva en proffsig och tydlig bild inför projektet för att underlätta arbetet både för dig och för oss.

"

När jag står bakom kameran är det flertalet komponenter som behöver klaffa för att skapa den perfekta känslan. Allt ifrån kameravinklar och rätt efterbearbetning till en fängslande VoiceOver. Det är så man skapar känsla, enligt mig.

Filip Johansson

Grundare

fotoproduktion

Johfors Productions tar foton i alla typer av sammanhang. Med vår kompetens skapar vi material som bidrar med nytta för din verksamhet.

Vi alla vet att en bild säger mer än tusen ord. Bilden sätter känslan för ditt budskap. Vi har lång och bred erfarenhet och kunskap inom många typer av fotografering. Vi arbetar med porträttfotografering, eventfotografering, bröllopsfotografering och studiofotografering. 

exponering

När filmproduktionen eller fotoproduktionen är avklarat stöttar vi upp med att strategiskt sprida  marknadsmaterialet i alla sociala kanaler. Med en förståelse för kundbeteenden och en känsla för marknadsmaterial hjälper vi dig att skapa lönsamma marknadsföringskampanjer.

Tack vare vårt nutida perspektiv på marknadsföring skapar vi framtidssäkrade marknadskampanjer som garanterar en ökad digital närvaro och med det ökad lönsamhet. Genom att alltid hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna säkerställer vi att ert marknadsföringsmaterial stämmer överens med de bästa marknadsföringsstrategierna på marknaden.

Redo att börja berätta?

Vi fångar känslan bakom din story. Vad är din story?

sv_SESvenska