Våra tjänster

Med möjligheten att leverera högkvalitativt resultat har vi haft förmånen att samarbeta med framgångsrika varumärken som Asics, Intersport och Pinchos. Johfors Productions är en kreativ produktionsbyrå och en pålitlig partner som skapar starka kopplingar mellan företag och deras kunder. Allt ifrån filmproduktion, fotoproduktion, till marknadsföring, och 2D/3D/VFX produktion.

Vårt mål är att bygga förtroendefulla partnerskap och samarbeten tillsammans. Vi förstår och värdesätter din vision och när du väljer vår produktionsbyrå får du inte bara kreativa tjänster – du får en dedikerad partner som tar ditt varumärke till nya höjder med passion, expertis och noggrant övervägda strategier.

Filmproduktion av Johfors productions

Filmproduktion

Med filmproduktion skapar vi material som berör, engagerar och överträffar förväntningarna. Med vår långa erfarenhet har vi haft äran att jobba med många spännande kunder och roliga projekt. När vi har en filmproduktion jobbar vi med avancerad teknik och kreativa idéer. Vi erbjuder filmtjänster inom en bred kategori och vi skapar allt ifrån stora reklamfilmer till enklare informationsfilmer.

Med vår erfarenhet kan vi ta hand om alla typer av filmproduktioner och levererar slutresultat av högsta kvalitet. Med smidig kommunikation och en effektiv arbetsprocess hanterar vi hela projektet och levererar smidigt en imponerande film.

Filmproduktion av Johfors productions

Fotoproduktion

En fotoproduktion är ett perfekt sätt att nå ut med ditt budskap. Efter lång erfarenhet har vi fått äran att jobba med kunder som Asics, Intersport, VELO, Pinchos, Lohilo och många fler. Vi strävar efter att skapa innehåll som väcker känslor, inspirerar och kommunicerar ut ditt budskap på rätt sätt. Målet med fotoproduktionen är att göra din vision till verklighet.

Vi kombinerar kreativitet och använder oss alltid av professionell utrustning för att skapa en så visuellt imponerande fotoproduktion som möjligt. Vi levererar högkvalitativ slutresultat oavsett om det är en mindre fotoproduktion eller en stor lanseringskampanj.

Fotoproduktion av Johfors productions
Fotoproduktion av Johfors productions
3D modellering av Johfors productions

2D/3D/VFX

Tredimensionella modeller ger en otroligt verklig känsla och skapar en helt ny dimension. En 3D- animering är perfekt att använda som ett komplement i en film och hjälper till att förstärka ditt budskap.

Vi jobbar även med VFX som involverar integreringen av 3D-element i verkliga bilder för att uppnå en realistisk bild. 

Med 2D-modellering kan vi skapa detaljerande, tydliga och tilltalande illustrationer som hjälper till att förstärka ditt budskap. Perfekt att använda sig av i en reklamfilm där man vill förtydliga informationen.

3D modellering av Johfors productions

Marknadsföring

Marknadsföring har alltid varit en viktig del för att nå ut med sitt budskap till rätt målgrupp. Idag är det svårare att nå ut genom bruset av sociala kanaler och nya trender. Det kan vara svårt att hitta tid till marknadsföring och att hänga med i algoritmernas ständiga förvirrande värld. 

Vi erbjuder förvaltning av sociala medier där vi tar hand om strategier, underhåll och givetvis innehåll för att förstärka närvaron på dina sociala kanaler. För att nå ut till rätt målgrupp och synas erbjuder vi också hjälp med SEO och betalda annonser.

Digital marknadsföring på sociala medier
Digital marknadsföring på sociala medier

   Kontakt