Om oss

VI FÅR DITT FÖRETAG ATT VÄXA

Johfors Productions består av ett team av unga och drivna fotografer, filmskapare, strateger och kreatörer som skapar magiska film- och fotoproduktioner tillsammans med våra kunder. Med vårt unga perspektiv på marknadsföring skapar vi framtidssäkrade marknadskampanjer som garanterar er en ökad digital närvaro och därmed ökad lönsamhet.

VAD SOM GÖR OSS UNIKA

På Johfors Productions vill vi inte bara marknadsföra ert företag och era produkter eller tjänster. Vi tror starkt på att skapa en känsla. Vi vet att kunden måste känna något för att vilja köpa. Genom att fånga era historier genom våra kameralinser får vi ert företag att växa.

VI TÄNKER UTANFÖR BOXEN

Vi är innovativa och tror på framtidens digitala samhälle. Vi är unga företagare som är uppdaterade med den senaste tekniken och strategierna för hur ni ska göra ert företag till en framgångssaga. Med hopp om att alltid hålla oss uppdaterade med de senaste trenderna säkerställer vi att ert marknadsföringsmaterial stämmer överens med de bästa marknadsföringsstrategierna på marknaden.

"

I det digitala samhälle som vi nu lever i har företag och organisationer inte råd att ligga efter i den digitala utvecklingen av marknadsföring.

Vårt ”tänk utanför boxen” i alla projekt som vi tar oss an säkerställer inte bara att vi skapar stilrena, framtidssäkrade och skalbara marknadsföringskampanjer – utan vi ser också till att ert meddelande levereras strategiskt över alla kanaler.

Daniel Forsbring & Filip Johansson

Grundare

bio-0641

TEAMET

DANIEL FORSBRING

CREATIVE DIRECTOR // MARKETING

Filip Johansson

DOP // edit

Oscar Jakobsson

EDIT

sv_SESvenska