Om oss

Ett team som lyfter ditt varumärke

Johfors Productions är en produktionsbyrå som grundades 2013 av Filip Johansson och Daniel Forsbring. Vid starten var det enbart film och foto som gällde. Idag har vi utvecklats till en produktionsbyrå som består av skickliga filmare, manusförfattare, creative directors, content creators och Art Directors. Johansson + Forsbring blev helt enkelt vårt företag, Johfors.

Med utgångspunkt i Borås har vårt team av erfarna och passionerade kreatörer alltid lätt att rycka ut snabbt till våra närområden. Bland annat Göteborg, Alingsås och Jönköping. Stockholm ligger också varmt om hjärtat. Men med hela världen som arbetsplats kan vi alltid ta oss till dig.

Daniel på Johfors productions

Daniel Forsbring

Creative director/Marketing

Filip på Johfors productions

Filip Johansson

DOP/Edit

Joel på Johfors productions

Joel Rydell

Edit

Elinne på Johfors productions

Elinne Sutt

Copywriter/Content Creator

Johfors Productions_kontakt_Mille

Mille Samuelsson

Edit

Johfors Productions_kontakt_Oskar

Oskar Andersson

Sales/Content Creator

Daniel

Vårt driv

Vi älskar filmproduktion och kan allt om fotoproduktion. Vår passion är att väcka känslor hos människor och hjälpa företag kommunicera ut sitt budskap på rätt sätt. I flera år har vi fått äran att varje dag möta nya och spännande företag och är med från en första idé till en färdig produktion.

Nyfikna och engagerade finns vi alltid här för att ge tips och råd om hur kunden bäst når sina mål. För oss är en stark kundrelation avgörande för att uppnå det bästa slutresultatet. Vi värdesätter tillit och kommunikation för att leverera det bästa möjliga resultatet varje gång. Vi tror på enkelhet i processen och är vana vid att snabbt kastas in i olika projekt där vi hjälper till att lyfta budskapet till ytan. Tanken med vår produktionsbyrå är att vi låter våra kunder få tid till vad de är bäst på och låta oss ta över delen som vi är bäst på. Tillsammans driver vi företag framåt och skapar möjligheten att växa.

Produktfoto på Lohiloprodukter

Ett helhetstänk

Tack vare vår erfarenhet i branschen hjälper vi till att skapa all typ av produktion. Filmproduktion, fotoproduktion, social media content, marknadsföring och 2D/3D animation. Vi har ett bra samarbete med flera byråer runt om i landet just för att kunna erbjuda en helhetslösning. Målet med alla produktioner vi genomför är att vi ska förstå och lära känna våra kunder så bra som möjligt för att kunna hjälpa till att spegla deras verksamhet.

Personalfoto från en fotografering av Johfors productions
Philip

   Kontakt