Filmproduktion

Rörlig produktion är allt mer attraktivt

Johfors Productions är specialister inom filmproduktion och erbjuder en omfattande portfölj av högkvalitativa filmtjänster som skräddarsys efter dina behov och visioner. Rörligt innehåll och filmproduktion blir allt mer attraktivt och vi är här för att möta den ökande efterfrågan.

Vårt dedikerade team strävar efter att skapa filmproduktioner som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna. Oavsett om det gäller filmproduktion för sociala medier eller en ny reklamfilm för ditt varumärke, är vi redo att förverkliga dina idéer till visuell verklighet.

Vi kombinerar kreativitet med avancerad utrustning för att skapa filmer som fångar ögat, engagerar och berör. Johfors Productions är en kreativ och strategisk partner som förstår filmproduktion och värdet av relevant innehåll.

Varje reklamfilmsproduktion är unik med sina egna mål och budskap. Johfors Productions erbjuder strategiska och kreativa lösningar för att uppnå precis detta. 

En företagsfilm kan vara ett kraftfullt verktyg för att öka varumärkeskännedom, sprida information och skapa en stark identitet som företag.

Med tidigare kunder som LYFT, TST Swedet och Företagarna vet vi det är ett roligt och effektivt sätt att fånga minnen och händelser på.

En informationsfilm är även perfekt för internt bruk som utbildning eller rekrytering. Oavsett din vision hjälper vi dig att nå målet och anpassar oss efter dina specifika behov. 

Med engagerande och relevant innehåll hjälper dig att nyttja kraften av video till sociala medier på bästa sätt. Från format, längd, mängd och känslan på de olika sociala kanalerna.

När vi skapar en studiofilmsproduktion använder vi oss av avancerad teknik, erfarenhet och vår kreativitet. Oavsett om du behöver en ren och stilla bakgrund eller något som utstrålar det motsatta – hittar vi en smidig lösning. 

Videoproduktion– så här går det till

Videoproduktion börjar i ett möte med dig som kund där vi utforskar dina önskemål och krav. Vi går igenom målgrupp, syfte och budskap med din videoproduktion. Stegvis tar vi oss igenom olika faser och mellanlandar i den kreativa skapande processen.

Vidare till efterproduktion och slutleverans. Vi är med i varje steg och vårt mål är att säkerställa att filmen lever upp till dina förväntningar och effektivt kommunicerar din unika berättelse.

 • Förproduktion
 • Manus och idé
 • Locationscouting
 • Scener
 • Produktion
 • Filmare
 • Fotograf
 • Drönare
 • Statister
 • Efterproduktion
 • Redigering
 • Musik
 • VO (voiceover)
 • Leverans!

Reklamfilm

Idag behövs reklamfilmer som engagerar och kommunicerar på rätt sätt. Vi erbjuder smarta lösningar för att uppnå detta. Vi förstår att varje reklamfilm är unik och har sina egna mål och budskap.

Reklamfilmsproduktion av Johfors productions
Reklamfilmsproduktion av Johfors productions

Filmproduktion av företagsfilm

Företagsfilm

Vill du visa upp din verksamhet på ett intressant och engagerande sätt? Då är vår tjänst inom företagsfilm perfekt för dig. Vi skapar äkta och autentiskt innehåll som speglar er verksamhet på rätt sätt.

Filmproduktion av företagsfilm

Eventfilm

När ska du välja en eventfilm? Att filma event är ett roligt och bra sätt att fånga minnen och händelser på. Här kan ni visa upp er som företag och visa att ni är relevanta och samtidigt värnar om er personal.

Eventfilm av Johfors productions
Eventfilm av Johfors productions

Filmproduktion av informationsfilm

Informationsfilm

Vikten av att kommunicera information på ett tydligt och engagerande sätt är högst relevant. Informationsfilmer är ett av de bästa och mest effektiva sätten att sprida din information, både internt och externt.

Filmproduktion av informationsfilm

Drönarfilm

Med en drönarfilm kan ni ge era tittare en helt ny upplevelse. Det handlar inte bara om att filma från luften, utan att följa en händelse, en person eller en berättelse på ett unikt och engagerande sätt. Drönarfilm är ett kraftfullt sätt att fånga tittarnas uppmärksamhet och samtidigt förmedla ert syfte eller budskap.

Fotoproduktion med hjälp av drönarfotografering
Fotoproduktion med hjälp av drönarfotografering

Eventfotografering för Lyft

Video till Sociala Medier

I dagens digitala era är sociala medier en av de mest betydelsefulla plattformarna för företag att kommunicera med sin publik, stärka sitt varumärke och nå nya och befintliga kunder.

På Johfors Productions förstår vi vikten av att skapa engagerande innehåll som passar perfekt för sociala medier.

Studiofilm av Johfors productions

Studiofilm

När vi filmar i en studio är egentligen allting möjligt att påverka. Ljus, bakgrund och möjligheten att bygga upp en scen precis som du vill ha den. Här är det inget annat än kreativitet som sätter gränserna, och vi har gott om kreativitet att erbjuda. Oavsett om du behöver en ren och stilla bakgrund eller något som utstrålar det motsatta, kan vi skapa det åt er.

Eventfotografering för Lyft
Studiofilm av Johfors productions

   Kontakt