Filmproduktion och fotoproduktion i Borås

Välkommen till Johfors Productions! Ett kreativt produktionsbolag som jobbar i Borås och skapar filmproduktion och fotoproduktioner. Med våra anpassade lösningar och varierade utbud av film och foto lyfter vi dig och ditt företag. I Borås skapar vi tillsammans med våra kunder minnesvärda visuella berättelser som engagerar, inspirerar och informerar.

Filmproduktion av informationsfilm

Upptäck våra olika tjänster i Borås

I Borås hittar ni vår primära fotostudio. Borås är dessutom vår utgångspunkt där mycket av det dagliga arbetet sker. Här formar vi vår kreativitet tillsammans med rätt teknik och skapar filmproduktioner och fotoproduktioner som håller hög kvalitet. Oavsett om det är en filmproduktion eller fotografering så arbetar vi tätt med dig som kund för att förverkliga dina mål och visioner.

När vi jobbar i Borås erbjuder vi en bred mängd olika tjänster inom filmproduktion och fotoproduktion, som reklamfilmer, produktfotografering, sociala medier content och personalfotografering. Alla projekt är unika och vi anpassar vår expertis efter dina behov. Med ett skickligt öga för detaljer och perfektion strävar vi ständigt efter att skapa relevant innehåll.

Tack vare vår erfarenhet och lokala känsla i Borås har vi ständigt koll på de perfekta platserna för inspelningar och fotografering. Allt för att få till rätt bakgrund, känsla och stämning som ska hjälpa till att förstärka ditt budskap. I vissa projekt befinner vi oss ute hos dig som kund eller på en location anpassad just till en specifik scen.

Tillsammans skapar vi innehåll som genererar

Oavsett om du behöver förvandla ditt företag till en rörlig film som visar upp verksamheten eller uppdatera personalbilder på hemsidan, finns Johfors Productions här för att skapa kvalitativt och engagerande resultat. Kontakta oss för att diskutera dina tankar och låt oss tillsammans skapa innehåll som lämnar ett starkt intryck.

Filmproduktion av företagsfilm
Filmproduktion av företagsfilm

   Kontakt