Fotoproduktion

Förvandla era idéer

En fotoproduktion kan både vara en stor eller en liten produktion. Oavsett om det är en stor kampanj som ska fotograferas eller om du behöver komplettera med lite mer produktbilder till hemsidan, ställer vi gärna upp. Vi skapar allt från lifestyle i miljö till företagsfotografering, produktfotografering och studiofotografering. Allt till dina kommande lanseringar och kampanjer.

Johfors Productions består av ett team drivna, passionerade och kreativa själar som älskar att skapa. Efter lång erfarenhet har vi fått möjligheten att jobba med nya och fantastiska kunder varje dag. Asics, Intersport, Pinchos, VELO, Lohilo och många fler. En fotoproduktion med hög kvalitet, tydlig kommunikation, effektivt arbete och ett bra slutresultat är målet när vi jobbar. 

Vi kombinerar kreativitet och professionell utrustning för att skapa en visuellt imponerande och engagerande fotoproduktion. Vi är gärna med så mycket som möjligt i planeringen av locations, statister, modeller och redigering. Just för att säkerställa att varje fotoproduktion lever upp till dina förväntningar och kommunicerar din berättelse på bästa sätt.

Fotoproduktion-fotografering

Fotoproduktion – så här går det till

En fotoproduktion börjar med att vi tillsammans sätter oss ner och går igenom dina önskemål och krav. Vi kommer fram till vad syftet och budskapet är med fotoproduktionen. Därefter lägger vi upp en smidig strategi och börjar skapa innehåll tills vi levererar en högkvalitativ bildbank redo att användas.

 • Förproduktion
 • Idé och koncept
 • Locationscouting
 • Scener
 • Produktion
 • Fotograf
 • Drönare
 • Statister
 • Efterproduktion
 • Redigering
 • Leverans!

Företagsfotografering

En företagsfotografering ger er möjligheten att få äkta och autentiska bilder som speglar er verksamhet. Antingen så erbjuder vi bilder i studion, eller så kommer vi ut till er på plats.

Porträtt från företagsfotografering av Johfors productions
Porträtt från företagsfotografering för Johfors productions

Produktfoto på Lohiloprodukter

Produktfotografering

Produktfotografering är perfekt för företag som behöver professionella bilder av sina produkter. Oavsett om ni önskar bilder i en ren miljö, som studio, eller ute på en location levererar vi smarta lösningar anpassade efter era behov.

Produktfoto på Lohiloprodukter

Personalfotografering

För företag som vill ha professionella bilder på sin personal erbjuder vi smarta lösningar som passar era behov. Vikten av att ha kvalitativa bilder på hemsidan och sociala medieplattformar medför tillit och professionalism.

Personalfoto från en fotografering av Johfors productions
Personalfoto från en fotografering av Johfors productions

Studiofotografering från Johfors productions

Studiofotografering

När vi fotar i en studio är egentligen allting möjligt att påverka. Ljus, bakgrund och möjligheten att bygga upp en shot precis som du vill ha den. Här är det inget annat än kreativitet som sätter gränserna, och vi har gott om kreativitet att erbjuda.

Studiofotografering från Johfors productions

Eventfotografering

En eventfotografering kan användas i olika sammanhang, oavsett om det är för rekrytering, annonsering eller bara för att fånga de speciella stunderna från eventet. Vi fångar känslan och atmosfären under era evenemang och hjälper till att sprida ert budskap.

Eventfotografering för Lyft
Eventfotografering för Lyft

Fotoproduktion med hjälp av drönarfotografering

Drönarfotografering

Med drönarbilder kan ni ge era tittare en helt ny upplevelse. Det handlar inte bara om att fota från luften, utan är perfekt om man vill fånga en omfattande översikt från ovan på ett engagerande och spännande sätt.

Fotoproduktion med hjälp av drönarfotografering

   Kontakt

[forminator_form id="803"]