Hyssna Forest Resort

Bakgrund

Vår kund Hyssna Forest Resort kontaktade oss och ville ha hjälp att nå ut med sin nya tjänst. Hyssna Forest Resort erbjuder exklusiva, unika och naturnära boenden – mitt i skogen i Hyssna. När vi startade projektet hade de ännu inte gjort någon typ av filmproduktion, fotoproduktion eller marknadsföring.

Vi kom snabbt fram till att vi behövde skapa ordentligt med innehåll för att kunna visa upp deras fantastiska boenden för potentiella kunder. De behövde skapa varumärkeskännedom och sätta sig själva på marknaden. Känslan skulle vara autentisk, genuin, inspirerande och lockande.

Lösning

Tillsammans satte vi oss ner och kom fram till flera tankar och idéer hur vi skulle få ut budskapet. Vi började med att bygga upp tankarna kring hur lanseringsfilmen skulle se ut. En reklamfilm att sprida på hemsidan och sociala medier. 

I en idyllisk skogsvärld skapade vi en längre film på 56 sekunder som visade upp alla de olika stugorna. Tack vare filmen skapades en känsla för hela platsen. Filmen visar vad du som besökare kan förvänta dig när du kommer till Hyssna Forest Resort, vad du kan göra och hur det ser ut. Idag har filmen över 100.000 visningar på Instagram och vi har lyckats nå ut.

Efter projektet fick vår kund med sig en bildbank, en lång reklamfilm och flera kortare varianter som vi anpassat till sociala medier. En kort period efter lanseringen började vi också hjälpa till att hantera deras Instagram med ständigt uppdaterat relevant innehåll.

  • Client: Hyssna Forest Resort
  • Production: Johfors Productions
  • DIR: Daniel Forsbring
  • DOP & Edit: Filip Johansson
Hyssna Forest Resort fotoproduktion