Filmproduktion och fotoproduktion i Göteborg

Välkommen till Johfors Productions! Ett kreativt produktionsbolag i Göteborg. Med anpassade lösningar och vårt breda utbud av filmproduktion och fotoproduktion ger vi ditt företag i Göteborg ett lyft. Genom vårt engagemang i branschen och med passion för att skapa tar vi fram filmproduktion och fotoproduktion som engagerar, inspirerar och informerar.

Filmproduktion av informationsfilm

Upptäck våra olika tjänster i Göteborg

Nära Göteborg hittar ni även vår fotostudio. Med vår sammantagna kreativitet och rätt teknik skapar vi filmproduktioner och fotoproduktioner som håller en hög standard. Vare sig det är en filmproduktion eller fotografering så finns vi med under hela processens gång för att du som kund ska känna dig trygg att dina mål och visioner förverkligas. Vi har alltid möjlighet att ta emot produkter och skapa innehåll själva för att sedan skicka tillbaka till dig i Göteborg. Om du vill vara med under fotograferingen eller inspelningen är du välkommen till vår studio i Borås.

I Göteborg erbjuder vi en rad olika tjänster inom filmproduktion och fotoproduktion, som reklamfilmer, produktfotografering, sociala medier content och personalfotografering. Vi anpassar oss efter projektets och dina unika behov. Med ett skickligt öga för detaljer och perfektion strävar vi ständigt efter att skapa relevant innehåll.

Tack vare vår erfarenhet och lokala känsla i Göteborg har vi ständigt koll på de perfekta platserna för inspelningar och fotografering. Allt för att få till rätt bakgrund, känsla och stämning som ska hjälpa till att förstärka ditt budskap. I vissa projekt befinner vi oss ute hos dig som kund eller på en location anpassad just till en specifik scen.

Tillsammans skapar vi innehåll som genererar

Oavsett om du behöver förvandla ditt företag till en rörlig film som visar upp verksamheten eller uppdatera personalbilder på hemsidan, finns Johfors Productions här för att skapa kvalitativt och engagerande resultat. Kontakta oss för att diskutera dina tankar och låt oss tillsammans skapa innehåll som lämnar ett starkt intryck.

Filmproduktion av företagsfilm
Filmproduktion av företagsfilm

   Kontakt