Sociala Medier

När vi jobbar med sociala medier tar vi hand om strategi, uppdatering, innehåll och engagemang åt våra kunder. Beroende på ditt behov hittar vi en lösning som passar perfekt för dig. Vi vet att förvaltningen av sociala medier ofta är en sån del som faller mellan stolarna. Det tar mycket tid och energi att ständigt vara aktiv och uppdatera sina sociala medier. Vi erbjuder en avlastning där du istället kan fokusera på din kärnverksamhet. 

Med hjälp av vår erfarenhet med sociala medier ser vi till att du har relevant, uppdaterat och varierat innehåll. Genom att följa en visuell och kommunikativ röd tråd skapar vi en tydlig och igenkännbar profil som speglar ditt varumärke. 

För att skapa engagemang och interaktion med er publik svarar vi aktivt på kommentarer, besvarar frågor och interagerar med dina följare. Genom att bygga starka relationer skapas en lojal och engagerad följarskara.

Sociala Medier – så här arbetar vi

När vi jobbar med Sociala medier börjar alltid vår process med att vi tillsammans sätter oss ner och går igenom ditt behov. Vad har du för vision med sociala medier? Vem är din målgrupp? 

Tillsammans lägger vi upp en plan för era sociala medier och påbörjar arbetet.

  • Analys och strategiarbete
  • Upplägg
  • Koncept
  • Skapa innehåll
  • Publicering av underhåll
  • Uppföljning och analys

Sociala medier

Med sociala medier är det viktigt att hålla närvaron uppe och intresset högt. Genom att hålla sig uppdaterad på trender och anpassa innehållet till målgruppen är vi ständigt i framkant på sociala medier.

Du kan vara trygg med att dina konton sköts professionellt efter överenskommelse och att du får ut det mesta av din närvaro online. Låt oss hjälpa dig att bygga starka relationer och maximera er synlighet på sociala medier.

Digital marknadsföring på sociala medier
Digital marknadsföring på sociala medier

   Kontakt