Fotoprodktion med drönarbilder för kund Hamphi av Johfors Productions

Tillsammans med vår kund Hamphi har vi skapat en hel del film- och fotomaterial. Hamphi är ett företag som jobbar med tillbehör till elbilar. Vårt uppdrag var att skapa en visuell känsla av företaget och få bra innehåll till hemsidan och sociala medier. 

När vi startar upp ett projekt är det alltid viktigt för oss att ha en bra och tydlig strategi tillsammans med kunden från början. Det underlättar både för oss och kunden att vi har full koll på projektet när vi kommer ut till platsen för att börja filma och fota. Efter möten och idéer tog vi oss tillsammans ut till ett flygfält, fick tag i två flygplan som rekvisita och skapade konceptet “Make your Tesla fly”. 

En lyckad heldagsproduktion och vi fick möjlighet att leverera en bra mängd filmer och bilder till kunden som var redo att trycka på publicera knappen! Vi är tacksamma för ett roligt projekt och ett smidigt samarbete.


Kund: Hamphi

Produktion: Johfors Productions

DIR: Daniel Forsbring

DOP & Edit: Daniel Forsbring och Filip Johansson